上饶人事考试网

上饶在职硕士

热点推荐

您现在的位置:上饶人事考试网 > 在职硕士 > 历年试题 >

公海体育客户端:2021考研英语完形填空基础练习(3)

2020-06-09 14:53:00| 来源:上饶人事考试网
2021江西考研备考已正式开始,上饶人事考试网为大家整理了2021江西研究生考试备考资料、历年试题、备考课程等,帮助大家做好考前准备、从容迎战2021江西研究生考试!

上饶人事考试网 www.china-tcef.com 考研英语是研究生考试科目中的一大难题,而考研英语完形填空又是考研英语比较难的一部分,从历年的平均分可看出,每年平均分都在5分左右,低于及格分。复习完形建议高质量练习。今天中公考研小编分享“2021考研英语完形填空基础练习(3)”,希望能给备战2020考研考生提供帮助。

There is growing interest in East Japan Railway Co. ltd,one of the six companies,created out of the privatized nationa__l__ railway system. In an industry lacking exciting growth1,its plan to use real-estate assets in and around train stations__2__is drawing interest.

In a plan called“Station Renaissance”that it__3__in November,JR East said that it would__4__using its commercial spaces for shops and restaurants,extending them to__5__more suitable for the information age. It wants train stations as pick-up__6__for such goods as books,flowers and groceries__7__over the Internet. In a country where city__8__depend heavily on trains__9__commuting,about 16 million people a day go to its train stations anyway,the company __10__. So,picking up commodities at train stations__11__consumers extra travel and missed home deliveries. JR East already has been using its station__12__stores for this purpose,but it plans to create__13__spaces for the delivery of Internet goods.

The company also plans to introduce __14__cards&mdashknown in Japan as IC cards because they use integrated circuit for__15__information__16__ train tickets and commuter passes__17__the magnetic ones used today,integrating them into a/an __18__pass. This will save the company money,because__19__for IC cards are much less expensive than magnetic systems. Increased use of IC cards should also__20__the space needed for ticket vending.

1.[A] perspectives [B] outlooks [C] prospects [D] spectacles

2.[A] creatively [B] originally [C] authentically [D] initially

3.[A] displayed [B] demonstrated [C] embarked [D] unveiled

4.[A] go beyond [B] set out [C] come around [D] spread over

5.[A] applications [B] enterprises [C] functions [D]performances

6.[A] districts [B] vicinities [C] resorts [D] locations

7.[A] acquired [B] purchased [C] presided [D] attained

8.[A] lodgers [B] tenants [C] dwellers [D] boarders

9.[A] for [B] in [C] of [D] as

10.[A] figures [B] exhibits [C] convinces [D] speculates

11.[A] deprives [B] retrieves [C] spares [D] exempts

12.[A] conjunction [B] convenience [C] department [D] ornament

13.[A] delegated [B] designated [C] devoted [D] dedicated

14.[A] clever [B] smart [C] ingenious [D] intelligent

15.[A] checking [B] gathering [C] holding [D] accommodating

16.[A] as [B] for [C] with [D] of

17.[A] but for [B] as well as [C] instead of [D] more than

18.[A] unique [B] single [C] unitary [D] only

19.[A] devices [B] instruments [C] readers [D] examiners

20.[A] reduce [B] narrow [C] dwarf [D] shrink

答案

1.C 2.A 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.A 10.A

11.C 12.B 13.D 14.B 15.C 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A

相关推荐:

2021考研英语完形填空基础练习(1)

2021考研英语完形填空基础练习(2)

 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处及源文件地址。
(责任编辑:徐琼琼)

免责声明:本站所提供试题均来源于网友提供或网络搜集,由本站编辑整理,仅供个人研究、交流学习使用,不涉及商业盈利目的。如涉及版权问题,请联系本站管理员予以更改或删除

免费领取资料
姓名
电话
地区
 
微信公众号
微博二维码
咨询电话(9:30-23:30)

400 6300 999

在线客服 点击咨询

投诉建议:400 6300 999

澳门威尼斯在线平台 | 论文发表_职称论文发表_中文核心期刊_学术期刊投稿网 | 望京网 | 贵州省茅台镇酒源酒厂官方网站 | 高考网址导航 | 生生农业集团股份有限公司 | 康顺达农业科技有限公司 | 湖南师大附中梅溪湖中学 | 中小学辅导网_一对一_小班课_托管班_课外辅导补习班 | 合肥航空高铁学校 | 漳浦人才网 | AG捕鱼王APP | 澳门威尼斯在线平台 | ag凯发 | 澳门威尼人下载APP | 澳门太阳集团城网址 | 澳门威尼老虎机 | 槐荫区教育资源公共服务平台 | 石家庄东华铁路学校 |